Generelt

Læring, udfordring og oplevelse

Ungdomsskolen tilbyder rigtig mange valgfag og muligheder for en aktiv og anderledes fritid med kammeratskab, engagement og begejstring.
Alle dine muligheder kan ses her på hjemmesiden, hvor vi løbende lægger hold på.

 

Målgruppe

Alle fra 7. klasse til 18 år og bosat i Hedensted Kommune kan deltage.
Du kan vælge frit mellem alle tilbuddene, uanset hvor undervisningen eller aktiviteten foregår. Vær opmærksom på, at du selv skal sørge for transporten.

 

Forventninger til dig

  • At du kun melder dig til det, du kan overkomme!
  • At du melder afbud, hvis du bliver forhindret!
  • At du møder til tiden og er ansvarlig overfor lokaler og materialer!
  • At du er aktiv og positiv samt en god kammerat!

 

Meddelelser på SMS/mail

Vi sender ofte meddelelser med hold-info på sms eller mail til dig, f.eks. ændringer, aflysninger eller bare påmindelser. Sørg derfor for, at din profil er opdateret, så du modtager relevant information.

 

Priser og betaling

Undervisningen og de materialer du skal bruge er som udgangspunkt gratis. Ved nogle hold er der dog deltagerbetaling, der skal betales ved tilmeldingen. Du kan betale med alle former for kort samt mobilepay.

 

Som udgangspunkt refunderes deltagerbetaling ikke ved framelding. Ved hold aflyst af Ungdomsskolen refunderes den fulde deltagerbetaling dog.

 

Ved ture, hvor der betales depositum, betales dette ikke tilbage ved framelding.  Se nærmere om handelsbetingelser under det enkelte hold.

 

Afmelding

Når du er optaget på hold, kan du kun melde fra via tlf. eller mail til Ungdomsskolen. Afmeldinger bedes foretaget så tidligt som muligt af hensyn til planlægning og evt. videregivelse af pladsen til en anden.

 

Forsikring

Sørg sammen med dine forældre for, at der er tegnet en fritids- og ulykkesforsikring, så du er dækket, hvis du mod forventning kommer til skade. Kommunen har ikke en kollektiv ulykkesforsikring for børn og unge!

 

Ture og rejser

Ved en række af vores aktiviteter ud af huset beder vi forældre om at have drøftet formål og rammer samt hensigtsmæssig adfærd med de unge. Du/I modtager en skrivelse fra os vedr. dette.

 

Ferie

Vi følger skolens ferieplan med mindre andet er aftalt med dit hold. Se skolernes ferieplan her.

 

 

 

 Senest opdateret 24.02.2022 10:52 af LGL

Apricore logo